Partner: Greenchoice

Greenchoice is onze partner in de WINDpostcoderoos projecten. Al sinds 2001 kiest Greenchoice iedere dag voor groen, in de dingen die ze doen. Greenchoice levert energie die duurzaam dichtbij opgewekt is uit zon, wind, water en biomassa. Met hun ervaring in lokale duurzame projecten is Greenchoice onze bij uitstek geschikte partner.

De rol van Greenchoice

Volgens de visie van Greenchoice vormen lokale energieprojecten de basis voor een échte overgang naar 100% groene energie. Daarom ‘poweren’ zij vol overtuiging onze WINDpostcoderoos projecten door het hele land. Greenchoice helpt ons met het creëren van lokaal draagvlak en het werven van leden. Greenchoice zal ons een prominente rol spelen in het oprichten van de coöperatie. Daarnaast verzorgen ze de financiële administratie gedurende de exploitatie van de windturbine.

Bekijk het filmpje van Greenchoice over lokale energie coöperaties:

22 September, 2016

WINDpostcoderoos, Spanbroek

© Copyright - WES, Wind Postcode Roos