Mailing Greenchoice inzake WINDpostcoderoos Andijk

Bewoners van in de regio Andijk, heeft u hem ontvangen? De mailing van Greenchoice inzake aanmelding voor deelname in de WINDpostcoderoos Andijk Gedeputeerde Laanweg?

Onderstaand delen deze Greenchoice mailing, wilt u uw omgeving attenderen op dit unieke, lokale en duurzame project?  Voor informatie en interesse, schrijf u in en wij nemen persoonlijk contact met u op.


Beste meneer/mevrouw,

Greenchoice werkt sinds kort samen met de lokale duurzame WINDcoöperatie Andijk. Door deze samenwerking heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan dit lokale energieproject. Zo kunt u samen met uw dorpsgenoten lokaal uw eigen groene energie opwekken.

Hoe werkt het? 
Andijk heeft de primeur in Nederland door als eerste locatie te mogen starten met de WINDpostcoderoos. Als inwoner van uw regio kunt u nu deelnemen door lid te worden van de nieuwe WINDcoöperatie. Vanaf € 250,- koopt u al een windkavel. Hiermee investeert u in het vernieuwen van de windturbine. De energie die de nieuwe turbine opwekt wordt met u verrekenend via een belastingkorting op uw energierekening, hiervoor hoeft u niet klant te zijn bij Greenchoice. Met uw aandeel in de WINDcoöperatie bent u mede-eigenaar van de windturbine aan de Gedeputeerde Laanweg. Van deze turbine neemt u rechtstreeks de opgewekte energie af.

Hoe kan ik meedoen?
Aanmelden kan heel gemakkelijk. Als u tevens ervoor kiest om klant te worden van Greenchoice heeft u een extra voordeel: u betaalt namelijk geen jaarlijkse administratiekosten. U kunt zich tegen scherpe tarieven aanmelden als klant bij Greenchoice.

Het invullen van het formulier is heel gemakkelijk, het kost u slechts een paar minuten. Met het invullen van het formulier neemt u direct deel aan het duurzame project in Andijk en draagt u bij aan een groene toekomst!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@windpostcoderoos.nl of bel naar 0226-425150. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Vanson
Accountmanager lokale energieprojecten
Greenchoice

17 November, 2016

WINDpostcoderoos, Andijk

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

© Copyright - WES, Wind Postcode Roos